Jobba hos oss

Peppinge Frukt o Grönt söker en

Redovisningsansvarig

Peppinge Frukt o Grönt AB är en väletablerad frukt- och grönsaksgrossist med en årsomsättning på drygt 30 miljoner kronor och med 6 heltidsanställda. Vi brinner för, och har försett, våra kunder med hög servicenivå sedan starten år 1999 och levererar dagligen till butiker och restauranger i närområdet.

Vi söker nu en kvalificerad redovisningsansvarig för vår verksamhet beläget i Peppinge på vackra Österlen

Tjänsten innebär att löpande följa upp det administrativa arbetet genom bl.a registrering/betalning av in- och utgående fakturor samt bokföring av löpande händelser månadsvis. För att kunna utföra arbetet krävs det att du innehar en kvalificerad utbildning inom redovisning, är noggrann, självständig och har erfarenhet av registrering/bokföring sedan tidigare. Vi använder oss av FDT Advance, därför är ett stort plus om du har vana från detta program sedan tidigare. Att vara lojal, alert och en teamspelare är också av stor vikt för arbetet.

Tjänsten är timlönsbaserad alternativt som konsultuppdrag om du innehar F-skatt. Arbetet omfattar en arbetstid på ca 10-20 timmar/månaden, beroende på säsong.

Ansökan

Låter detta som ett arbete för dig? Då ser vi framemot din ansökan som görs via mail tillsammans med ett personligt brev och CV. Detta skickas omgående till:

andreas@peppingefrukt.se

Vid ev. frågor kring tjänsten mailar du till ovanstående mailadress, som besvaras inom kort.

Vi räknar med att tillsätta tjänsten inom kort

Annonsen finns även i pdf-format här

Ny logga